Over ons

Wij zijn team Baggerbusters en bestaan uit 6 leerlingen, hieronder vertellen we wat over ons zelf:

Mijn naam is Taïs en ik ben 14 jaar en ik zit nu in 3 vwo.
Ik heb veel gedaan aan het project. Samen met Reyhan bestuur ik de robot tijdens de wedstrijd. Ik weet dat we een grote kans hebben om te winnen! 🙂

 

Ik ben Bokke, ik ben 15 jaar oud en zit in 4 vwo.

Binnen het team ben ik vooral bezig met de code. Dat gaat vooral over de functies, die ik opbouw en de rest dan kan gebruiken. Ook werk ik met Sam samen om een demo van ons project uit te werken. Waar nodig help ik ook met andere delen van de wedstrijd, en dan vooral de robotbouw. Onder andere door het grotere team staan we er dit jaar beter voor dan ooit.

 

Mijn naam is Reyhan, ik ben 14 jaar oud en ik zit in 3 vwo.

Ik doe in het team van alles, maar ik ben meer gericht op het project en de robot.

Met dit team hebben we een grote kans om te winnen!

 

Mijn naam is Sam en ik ben 15 jaar en ik zit in 4 vwo

In het team ben ik de bouwer en programmeur van het team.

Ook werk ik heel veel aan het project daar help ik bij het maken van de presentatie.

Laten we dit de leukste First Lego League ooit maken!

 

Mijn naam is Sasha en ik ben 14 jaar oud. Ik zit in 3vwo en doe mee aan FLL! Ik codeer veel en help soms ook met het project en testen. Het hele team gaat ervoor dus hebben we grote kans om te winnen !

 

Mijn naam is Joli-Coeur en ik ben 13 jaar oud. Ik zit in 2 HAVO/VWO en ik doe voor het eerst mee aan de First Lego League. Voor de rest hou ik me bezig met de poster en de runs. Dus laten we er een leuke FLL van maken !

 

Mijn naam is Israh Emara en ik zit in de Roboticaclub en ik doe mee aan FLL. Ik ben 13 jaar oud en zit in de 2e. Waar ik me mee bezig houd in het team is vooral bouwen van modules en het project. Ik zit bij het team Baggerbusters en wij gaan winnen!!!

Deel dit op